Bottles of Homeopathy Globules

Welkom bij praktijk Hannie Wolfs

Een toegangspoort tot gezondheid

 
Bottles of Homeopathy Globules

Sensi therapeut & Ayurvedische massage

Holistische therapieën

10 jaar geleden ben ik opgeleid door Ayurvedisch therapeut Annie Bremen. Ik heb veel van haar geleerd over de geneeskunde Ayurveda. De Ayurvedische massage zorgt voor een diepe ontspanning. Ik masseer therapeutisch en gebruik warme Ayurvedische olie die ik afstem op jouw constitutie.

Als ik masseer voel ik veel en komt er veel los, daarom was de stap voor mij om de opleiding Sensi Therapie te volgen een natuurlijk proces. Hierdoor kan ik nog meer mensen helpen om op een dieper niveau te komen en kan ik ze met massage en sensi therapie op weg helpen naar zelfheling. Een prachtige combinatie!

 

SENSI THERAPIE & AYURVEDA

Een eeuwenoude wetenschap

In de Ayurveda kijk je naar de constitutie van een mens. De 5 elementen zijn een belangrijk onderdeel van de geneeskunde. Vata staat voor lucht en ether, Pitta staat voor vuur en water en Kapha staat voor aarde en water. Ik kijk naar wat er bij jou uit balans is en wat jij op dit moment nodig hebt, met die Ayurvedische olie masseer ik jou. De werking van de warme olie is gericht op het balanceren,reinigen en voeden van weefsels en energiekanalen. De massage vermindert stress, verhoogt je weerstand, bevordert een goede nachtrust, je word rustiger en slaapt beter. Het is een holistische diepe ontspanningsmassage. Het is een weldaad om te ontvangen.

Sensi therapie is er op gericht de mens in zijn totaliteit te behandelen. Sensi therapie bestaat uit diverse therapievormen en gaat er vanuit dat alle klachten die de mens heeft, zowel geestelijk als lichamelijk zijn ontstaan uit een verstoring van de aura ofwel het energetisch lichaam. Deze kunnen veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld angsten, emoties en trauma's. Voor meer informatie kijk op sensitherapeut.nl onder het kopje Noord Holland praktijk Hannie Wolfs.

Wil je een afspraak maken bel of mail me dan:

hanniewolfs@hotmail.com

06-38820193   

Gelukkig zijn...........Geluk delen!

 

Aarzel niet om voor meer informatie over praktijkhanniewolfs.nl, ons programma, onze activiteiten, ons personeel en dergelijke, contact met ons op te nemen!

Thanks for submitting!